Wyoming

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Wyoming

Некретнина на продају у Виомингу

Она се граничи са севером са Монтаном, на истоку са Јужном Даком и Небраском, на југу са Колорадо, а западно са Јутом и Идахом.

Виоминг више није познат од стране САД, али то је скривени драгуљ и то би могло бити занимљиво место где тражите некретнину за продају у Виомингу.

Виоминг је званично познат као "држава једнакости", али има неколико других незваничних надимака укључујући "Стате оф Цовбои" и "Биг Виоминг". То је 10. највећа држава по питању подручја, али је и најмање насељена држава и друга најмање густо насељена држава.

Становништво Вајоминга је око 585.501 становника, приближно исте популације као и град Албукерке. Виоминг нуди мноштво природних љепота, здрава економија и тржиште стамбеног простора Виоминг-а. Будите први који ће бити пуно могућности и дошли овамо да пронађете своју некретнину за продају у Виомингу.

Виоминг се понаша са стопом незапослености која се усклађује са националним просеком. У марту 2018. године било је 3,9%. Већина послова у Виоминг-у су за савезне или државне владе и радна места у угоститељству.

Тржиште некретнина у Виомингу је једнако јако, али има јединствене квалитете у поређењу са другим државама.

Цијене некретнина за продају у Виоминг-у су око националног просека, чак иу већим градовима. Можда мислите да то није довољно добро, али то може бити одличан знак. Прошле године, вриједности расположиве у Виомингу порасле су за 1%. Очекује се да ће ове године бити 1,5%.

Упркос томе, тржиште некретнина у Виоминг-у заправо пати. Посљедњи квартал 2017, Виоминг се понашао довољно да се упореди са остатком нације.

Већина кућа у Сједињеним Државама представљају породичне куће, преко 65% домова. Ово је вјероватно узрок распрострањене руралности државе.

Цхеиенне је највеће метрополитанско подручје у држави, а још увијек се претежно састоји од једнодружних кућа. Цхеиенне има 65.000 становника.

Виоминг нуди неколико места за живот: од малих градова до апсолутне самоте.

Роцк Спрингс је једно од најбољих места за живот у Виомингу. Подручје је богато природним ресурсима који нуде послове.

Нешто посебно у Роцк Спрингс-у је ниско средњошколско доба. Град је прилично млад у поређењу са другим градовима у држави. Просечна старост Роцк Спрингса је 35 година. Заједнички колеџ града Западног Вајоминга.

Соутх Парк, Виоминг, је рангиран као прво место које живи у ниши. Мали град, који се налази у жупанији Тетон, има велику вредност некретнина.

На Виоминг тржишту некретнина постоји мноштво опција у којима тражите своју некретнину за продају у Виомингу. Држава богата у индустрији нуди фер зараде и ниске цијене кућа у метрополитанским и руралним заједницама. Нема стварно ништа што није у власништву над имовином за продају у држави Виоминг.

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 15318

Prodaja Пољопривредно земљиште, Wyoming, Cheyenne, Cheyenne, Cheyenne

483,941.66RSD
Prodaja
Пољопривредно земљиште

185.81 m²
Златна прилика за нМожете да поседују стамбене парцеле
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB